Selecteer een pagina
Wie

01. Orde schepper

Verandering zie ik als een uitdaging om aan te pakken en daarin structuur aan te brengen. Mijn kracht ligt in het vertalen van de strategie naar de praktijk.

 

02. Verbinder

Mijn doel binnen opdrachten is om verbinding te leggen tussen de verschillende organisatieniveaus. Daarbij zoek ik naar de juiste balans tussen het menselijke en het zakelijke aspect.

 

03. Ondernemer

Mijn ondernemerschap komt naar voren doordat ik verandering zie ik als een kans, ik voor resultaat ga en doorzet wanneer het niet lijkt te lukken. Mijn voornemen is toegevoegde waarde leveren, zodat de opdrachtgever zegt “WOW’!

Wie is Nienke?

Vanuit mijn functies binnen het project- en officemanagement, ben ik in aanraking gekomen met HRM. In de afgelopen jaren heb ik hierin een brede allround ervaring opgedaan. Om mijn HR kennis ook een theoretische basis te geven, heb ik zowel praktische als strategische opleidingen gevolgd.

Wat HRM voor mij interessant maakt, is het zoeken naar de juiste verbinding & balans tussen organisatiedoelen, niveaus en medewerkers. Door beide partijen aandacht te geven, kun je als HR professional een synergie creëren. Mijn eigenschappen zoals ordenen, sociale instelling en daadkracht komen hierbij goed van pas.

De passie voor het werken met en voor mensen vind ik ook privé terug wanneer ik bruidsparen mag begeleiden als weddingplanner. Ik krijg energie, wanneer het bruidspaar kan genieten van een goed georganiseerde dag. Naast het organiseren, vind ik het leuk om te koken en op pad te zijn met mijn man Eric en onze drie kinderen; Jelle, Teije en Jikke.