Selecteer een pagina
Waarom

01. HR is de verbinder

De afdeling HR fungeert als verbinder tussen alle niveaus en elementen die binnen een organisatie aanwezig zijn. Hoe beter dit op elkaar is afgestemd, hoe meer toegevoegde waarde er wordt gecreëerd.

 

02. Tijdelijke versterking op HRM

In iedere organisatie werken mensen, waardoor HRM onmisbaar is. Soms heeft een organisatie geen (extra) ruimte voor een vaste medewerker, maar zijn er wel HR projecten. Of een organisatie zoekt tijdelijk een expert / vervanger. In deze gevallen kan ik als interim HR professional goed ingezet worden.

 

03. Duurzaame inzetbaarheid

Tijden veranderen en om als organisatie mee te kunnen bewegen, zijn medewerkers die passen bij de organisatiedoelen essentieel. Als interim HR professional kan ik bij deze vraagstukken directie en management ondersteunen.

Waarom WOW HR?

Voorheen had HR voornamelijk een controlerende en beheersende functie binnen organisaties. In deze tijd zie ik dat HR meer een coachende en adviserende rol krijgt. Enerzijds om directie en management te helpen medewerkers aan te laten sluiten op hun doelen. Anderzijds heeft HR een belangrijke taak om medewerkers te begeleiden zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij inzetbaar blijven, intern of extern.

WOW HR kan hierbij helpen!

Wat mij onderscheidt van andere interim HR professionals is dat mensen mij omschrijven als ‘verbinder’. Ik kan afstand nemen, verschillende zienswijzen en belangen overwegen en vervolgens met een realistisch advies komen. Waar nodig, ook uitgewerkt in een praktisch plan van aanpak. Doordat ik toegankelijk ben en eerlijk te werk ga, weten mensen wat zij aan mij hebben.